SANNEALEXANDRA – COMING SOON

Kan inte vänta på att få lansera dessa mockaplaggen. Vet inte hur jag ska beskriva min kärlek till dom här byxorna och kjolen. Åh! Båda har så sjukt bra passform och kvaliteten är helt magisk! Det ligger mycket jobb bakom dessa och nästa vecka är det i Sverige och redo att plåtas. Whah! Byxorna är sådär lite skönt tighta men skönt loose, jag gillar inte när varken mockabyxor eller skinnbyxor sitter för tight, jag tycker dom sitta såhär och det är därför jag designat dom så. Kjolen är högre i midjan så den drar åt ordentligt i midjan och släpper lite från rumpan och ner, så himla snygg på!! Perfekt att stoppa in en vit tisha i eller vilken blus som helst.

Så stolt över dom här plaggen. Jag kan inte vänta på att:
– Bära dom svarta byxorna med höga klackar och en vit instoppad slapp tisha till och röda naglar. Liten detalj att dra upp dragkedjan nere vid anklarna och låta byxorna hänga över klackarna lite.
– Bära den svarta kjolen med min vita skjorta instoppad, uppkavlade ärmar och skyhöga klackar och nätta guldsmycken.
– Bära dom ljusgrå byxorna med en vit/blårandig tröja slappt instoppad och ett par vita sneaker
– Bära den ljusgrå kjolen med en nudefärgad topp och nudefärgade klackar.

// Cant wait to launch my suede clothes. Just can’t wait, the fit, the color and the quality is amazing. Launching in two weeks, love it!!! So happy about it. Its a lot of hard work behind these clothes!

IMG_0332  IMG_0344

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!