Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ID2ME – LAUNCHING TODAY IN SWEDEN

I måndags var jag inbjuden till en liten intim lunch på Nosh & Chow. Det var jag och två andra bloggerskor som fick se den nya mobiltelefonen ID2ME före alla andra. Grundaren och designern till telefonen var bland annat på plats och presenterade telefonen för oss samt svarade på frågor. Det var en intressant lunch då vi fick en massa information om telefonindustrin jag inte hade en aning om.

Denna danska grundaren har många års erfarenhet i branschen och har i princip skapat en Android mobiltelefon med dom funktioner hon tycker att andra telefoner saknar så som bättre batteri, snyggare design, ett mer hållbart glas, ett inbyggt skal man kan byta (istället för att köpa till) en funktion där du kan använda bara tummen när du ska in på telefonen genom att ha kategorierna långt ner på telefonen så att du inte behöver båda fingrarna och en mer organiserad telefon över lag med enkla kategorier så att det inte blir så rörigt med appar och så liknande.

Jag har fått turen att vara en av 3 svenskar som fått chansen att prova denna telefonen först. Till en början är det såklart ovant, det var precis som med Iphone i början men nu börjar jag vänja mig och tycker att den är superenkel. Marknaden just nu visar att folk är sugna på något nytt, Iphone har vi haft i ett par år nu och nu är det något som precis alla har. Jag var i alla fall sugen på att prova något och jag tycker denna telefonen är sjukt cool. Den heter ID2ME i och med att telefonerna numera är vårt ID, glömmer vi den hemma så vänder vi och genom att titta på en annan persons mobilskal kan man nästan se vilket typ av personen är, inte alltid såklart men ni förstår poängen. Vi känner oss inte som oss själva utan våra telefoner!

Priset är också överkomligt, billigare än dom flesta andra. ID2ME har även skapat tillbehör till telefonen så som hörlurar som inte kan trassla ihop sig, tack gud för det. HÄR kan ni spana in och shoppa telefonen – den lanserades IDAG! =)

// On monday I was invited to a small lunch at Nosh & Chow with the founders of the new danish android phone ID2ME. Amazing phone with great functions. A battery that lasts longer, better glass and a changeable back so you don’t need any cases. This phone launched today and I was one of three from Sweden that got to try it before everybody else and I highly recommend it. Statistic tells that people are curious about a new phone now.. Try it out. U find it HERE

IMG_0201IMG_0202 IMG_0205 IMG_0206 IMG_0207 IMG_0211 IMG_0217 IMG_0219 IMG_0228 IMG_0231 IMG_0232 mobil IMG_0235

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej. Jag tänkte köpa mobilen till min son. Men hörde att dom har gått i konkurs. Finns det skydd eller skal att köpa till den. Är det ett dåligt val att köpa den. ? 2017-08-23
  MVH: Peter

  Peter 2017-08-23 19:54:59
  Svara
 • Hej söta du! Har du klippt dig än i den läckra frisyren du visade tidigare? Så nyfiken på resultatet 🙂

  Sandra 2016-05-12 10:05:34
  Svara
 • Hej Sanne,

  Vart är dina skor ifrån? 🙂

  Kram

  Emelie 2016-05-11 16:14:22
  Svara
 • Bleker du dina tänder? Med vad/hur i så fall? 🙂

  R 2016-05-11 13:11:02
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind