Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SANNEALEXANDRA GROWING

Då var det dags för SanneAlexandra att ge sig på träningskläder. Jag gillar ju att träna och har i större delen av mitt liv gått runt i träningskläder hela dagarna. När jag dansade som mest kunde jag bära träningskläder dygnet runt i veckor haha. Bekvämt! Jag tänker att en sportkollektion ligger rätt i tiden nu när modet möter sport så mycket och nu när folk faktiskt väljer att visa upp sina träningskläder på fler ställen än bara gymmet.

Den rosa färgen nedan har fabriken bara använt på samples, den färgen kommer att ersättas av en mörk burgundy men dom hade inte det tyget inne när dom gjorde samples. Tror att den kontrasten – vitt, grått och burgundy kommer bli helt magiskt fräscht. Vad tycker ni om designen? Det är jag och Amanda, min intern som varit kreativa. Jag älskar det! Det blir totalt 7 plagg totalt i träningskollektionen och hela kollektionen matchar i stil samt färger.

Vad tycker ni? Försök se det rosa i burgundy. Jag tänker att om kollektionen säljer bra i dessa färgerna jag kommer ta in nu ska jag ta in någon somrigare färg nästa gång, byta ut burgundy mot typ ljusblått. Vi får se… processen är igång och nu ska första ordern träningskläder läggas. Plaggen kommer i September.

LOVE, S

// SanneAlexandra work out clothes is coming up. The pink color is not gonna be there, its gonna be burgundy where the pink are. What do u think? Im so excited. The collection is going to launch in September and its going to be 7 pieces in total. Woho! Im so happy with the result. 

13162319_10154763831493906_38476056_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Älskar tröjan! Ser riktigt mysig ut

  Evelina Johansson 2016-05-11 10:04:23 http://nouw.com/evelinacjo
  Svara
 • Supersnyggt! Tror ljusblått hade vart riktigt fint också 🙂 kram

  fashiondreamzz 2016-05-10 19:41:40 http://fashiondreamzz.com
  Svara
 • Svart är alltid klassiskt. Svart, vitt och beige?.. och en färgad, burgundy kan nog vara väldigt fint då. Rött tror jag också hade gjort sig bra.

  G 2016-05-10 09:27:16
  Svara
 • Ååhh skit fint! Kan du inte göra den i svart oxå?? Asså bara byta ut de röda mot svart? Jättefint verkligen!

  Sara 2016-05-09 20:23:29
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind