Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IT’S A NEW WEEK

NU börjar det kännas som jag landat lite. Jag har hunnit träffa dom flesta och jag har bockat av lite möten, catchat upp med Stockholms nattliv och försökt fått ordning på det mesta. Nu denna veckan ska jag fixa i ordning lägenheten, ja förutom allt jobb och alla pressevent och så vidare.

Först ut måndag, jag ska snart smita till Be Core och köra ett Megaformerpass, jag provade det förra veckan och det är så sjukt jäkla bra!! Det är väldigt likt pilates reformer, alltså pilates med maskiner. Om du vill se och känna snabba resultat – prova Megaformer på Be Core, det finns en i Vastatan och en på Östermalm om ni bor i Stockholm. Jag hade vansinnig träningsvärk från Megaformer sist, helt galet. Dom har även Barre Class vilket är min favorit träningsform så det ska jag prova i morgon! HÄR kan ni läsa om passen.

Efter det ska jag på en presslunch på Nosh & Chow och sedan ska jag hem och godkänna samples, får hem en massa samples idag vilket ska bli superkul. Bland annat på träningskläder så det passar ju bra!! Ikväll ska jag fila på vad vi ska hitta på här i lägenheten, vi ska åka ner till Eskilstuna i veckan där mina möbler och allt sådant står så ska vi piffa till lite här så det känns mer som oss =) Puss på er!! Ha en toppenmåndag nu ska jag ta en till kopp kaffe sedan smita!

// Now it finally feels like Im home and Im starting to land. I have been hanging out and catching up with a lot of my friends and I’ve also been going to a lot of meetings since I haven’t been in Sweden lately. So excited for a new week! First out, monday, just about to go to a Megaformer class at Be Core. Its so great, you need to try it. After that I’m invited to a press lunch at Nosh & Chow, so much fun. Tonight I’m gonna try to figure out what we are gonna do with the apartment, we are getting a lot of my furnitures this week so its gonna be fun to start being creative =) Xoxo

megaformer

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind