Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BREASTED BLAZER

I lördags när vi skulle iväg bar jag en gammal skinnkjol ihop med mina fina röda ‘Breasted blazer’ Jag fick massor med komplimanger och kom på mig själv att jag var lite blyg vissa gånger när jag inte sa att den var från mitt egna märke. Ibland blir jag blyg! Ändring på det, jag måste ju pusha mitt egna märke =) Ni shoppar den HÄR

Jag valde att stylisten på Nakd skulle styla den röda med skinnbyxor under plåtningen och den peachfärgade med denim, tycker det är så fina kombinationer. Mycket annat funkar men det var så jag valde att det skulle stylas till produktplåtningen. Jag blev supernöjd! Jag bär strl XS i min och den passar en S med, den är ju lite oversize så det beror på hur man vill bära den. Jag gillar att min är lite ”loose”

// On saturday when we went out I wore my ‘Breasted blazer’ in red with a old leather skirt. Love that combo, love it as much as the Breasted blazer in peach with denim. Yay! Thats how I asked the stylist at Nakd to style it for the shoot. You find the blazer HERE. I wear XS but if you are a size S you can wear XS too, it all depends on how you want the fit. I like mine a little ‘loose’

13153409_10154761333023906_2010745015_n 13162231_10154761333018906_2012397382_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind