Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PROTECT YOUR SKIN

Nu i helgen var vi ute hos en kompis och hängde. Stockholm bjuder ju på sådant superväder just nu så det var riktigt skönt att vara ute vid vattnet och kunna ta vara på vädret på bästa sätt. Jag älskar att ligga och sola och då smörjer jag alltid in mig med Piz Buin för att jag tycker att doften är så härlig och så har jag verkligen hittat mina favoriter!

Jag har ju många gånger tidigare sagt att jag är jättenoga med att smörja mig, jag bränner mig knappast aldrig men är supernoga med att smörja ansiktet med 50 så fort jag är ute i solen, jag är verkligen noga med huden. När jag åt minipiller för ett par år sedan fick jag pigmentförändringar runt läpparna som gör att jag är ännu mer nog med att smörja mig i ansiktet i och med att det blir värre av solen.

Jag använder just nu en superbra solkräm i ansiktet från Piz Buin som är gjord för känslig hud och är skonsam för människor med allergier, vilket jag har. Min absoluta favoritkräm till ansiktet är Piz Buin spf  + 50 Allergy. Jag har använt en hel del solkrämer som har varit väldigt feta för ansiktet som gjort att jag fått utslag och dålig hy men denna är super, väldigt enkel och lämnar huden mjuk och så luktar den gott. På kroppen brukar jag köra antingen Piz Buin ultra light hydrating spray spf + 15 eller Piz Buin Spf + 10.  Ni hittar solskydden HÄR

Ska ni resa någonstans i sommar förresten?

// The weather in Sweden is amazing right now. Since I love to be in the sun I always use sunscreen. You find my favorites HERE

IMG_0107 IMG_0115 IMG_0118 IMG_0121 IMG_0126 IMG_0128 IMG_0196

I samarbete med Piz Buin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Dina samarbeten känns väldigt b, rakhyvel/solskyddsfaktor?

  Lisa 2016-05-09 00:11:15
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Jag står för bara samarbetena, jag står för alla samarbeten jag gör och tackar nej till väldigt många samarbeten. Jag är ju hemma i Sverige nu och får väldigt mycket samarbetsförfrågningar och jag vet inte om alla mina läsare kommer att vara nöjda med alla samarbeten men jag är det och väljer ut dom jag tycker är bra och produkter jag står för 🙂 Solkräm är jag supernoga med, jämt och tycker att det är bra att pusha för i och med att jag använder det själv och rakhyveln provade jag och var den bästa jag provat så den kändes också given att nämna. Kram!

   Sanne Alexandra 2016-05-09 09:38:25
   Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Skriver bara om produkter jag själv tycker är värda att skriva om sedan vet jag inte vad ni tycker om vissa samarbeten. Jag är väldigt mån om mitt varumärke och skulle aldrig skriva om något jag inte vill pusha för eller står för, tackar nej till en massa samarbeten som jag inte tycker känns värda att nämna men just solkräm är något jag alltid använder och rakhyveln valde jag att skriva om eftersom det är den bästa rakhyveln jag provat! Kram

   Sanne Alexandra 2016-05-09 09:34:50
   Svara
 • Åh, jag håller med ovanstående (till viss del). Var är DU Sanne? 🙂 blir så less på alla bloggare som endast lägger ut sponsinlägg, vilket du inte gör men jag undrar bara vart du tagit vägen… 🙂 antgagligen njuter du av att vara hemma i Sverige med nära och kära! Men man blir ju såå glad när man ser att du uppdaterat men så är det ett sponsrat inlägg, haha 🙁 gillar när du pratar mer ”oss”. KRAM

  Frida 2016-05-08 23:31:13
  Svara
 • Ledsen Sanne, men börjar bli för mycket samarbeten nu och dessutom känns det inte som att du bloggar helhjärtat mer.
  Förstår dock att man kan tröttna på blogga, men bättre att sluta än att göra det halvdant.

  amanda 2016-05-08 20:39:05
  Svara
  • Svar på amandas kommentar.

   Vad tråkigt att du känner så. Nu när jag kom hem till Sverige dök det upp en massa samarbeten och vissa har jag valt att tacka ja till – eftersom jag står för dom. Jag har aldrig gjort ett samarbete jag inte tycker känns äkta eller, jag är selektiv med samarbeten och väljer ut dom jag gillar och skriver bara om produkter jag står för. Min blogg och mitt varumärke har växt vilket gör att många stora företag vill samarbeta, det är mitt jobb 🙂 Men, alla samarbeten är äkta. Kram!

   Sanne Alexandra 2016-05-09 09:36:24
   Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind