Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STOCKHOLM – GOTHENBURG

Snart är jag i Göteborg. Jag klev på tåget 6.40 i morse och när jag märkte att det var ett gammalt tåg som inte hade wifi klev jag av i Skövde (efter att sovit i kapp lite) och bytte tåg till ett nyare tåg med internet, jag behövde verkligen jobba!

När jag kommer fram ska jag dra en lunch någonstans innan jag ska möta Amanda, min intern, ska presentera henne noggrannare för er senare. Sedan ska vi till Nakd kontoret och jobba lite, vara med när Nakd plåtar mina kläder – det är jag mest exalterad för. Annars när Nakd plåtar mina kläder mailar vi innan angående hur jag vill ha stylingen till min design. Nu ska jag äntligen få vara på plats så jag kommer snaps där ifrån – följ mig på SanneAlexandra och så ska jag fota lite behind the scenes. Idag ska min tshirt plåtas, det är den mest perfekta bomullstshirten med lite högre urringning och lite längre ärmar. Precis som jag vill ha det!

Nu är vi framme. PUSS!

// Soon in Gothenburg, gonna have lunch right when I get there and then I’m gonna go meet my Intern, Amanda, I will tell u guys more about her soon. After that we are going to the Nakd office, its gonna be so much fun to be at there for the shoot. Usually when they shoot my design we have mail contact before to talk  about how I want the styling to be. I will snapchat a lot behind the scenes so add me, SanneAlexndra. Xoxo

unnamed

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind