Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NAKD OFFICE AND NEW HAIR CUT

Plåtningen blev inställd med mina kläder. Det kommer plåtas nästa vecka istället på en annan modell, ska bli sjukt kul. Min intern Amanda kommer såklart vara där och snapa behind the scenes från min snapchat! =)

Jag har varit här på kontoret nu hela dagen, fått en massa gjort, haft lite möten och nu är det snart dags att dra. Vi har SÅ mycket på g nu, ni förstår inte. Jag är så himla exalterad!! Till något helt annat men som också är lite spännande – Nu idag när jag hade möte med min Brand Manager så kom jag fram till att mitt hår ryker i veckan. Min frisör Therese Frieberg på Bangs är ju bäst i Stockholm och hon är sjukt bra på just den frisyren jag vill ha, hon har nämligen klippt den snygga tjejen nedan, Deniz Frank. INSPO! Jag ska be henne klippa mig exakt så. Jag har ju alltid mitt hår utsläppt med luggen precis så som nedan, lite slarvigt åt sidan så detta kommer bli bra tror jag. Jag har länge velat kapa håret och nu händer det, vid 26 års ålder. Om jag inte har håret utsläppt trivs jag bäst i knut och det funkar ju så detta blir spännande! Jag ska försöka få mitt hår fixat redan på torsdag, håll tummarna.

Nu är det dags att ta tåget hem! Puss på er <3

// Done at the office, have had some meetings with the owner and my brand manager, a lot of fun. We got a lot going on!! Excited!! Another thing that is pretty exciting is that I’m going to cut my hair on thursday, have been thinking about it for a long time and since my hair dresser Therese Frieberg is the best I know that she will make me look fabulous. This girl below, Deniz Frank, Therese has cut her hair so ill tell her to do exactly like that, love it. Its so pretty!! I always wear my hair like that so it will fit me and if I don’t have it out i have it in a little bun and thats gonna work anyways. What do u think? Time to leave the Nakd office, have a had a great time. I wasn’t able to be here now when they were shooting my clothes, the model got sick so they are doing it next week but its fine, I have my intern here who can log in to my snapchat and update u guys!! Xoxo

Skärmavbild 2016-05-03 kl. 17.21.20 Skärmavbild 2016-05-03 kl. 17.23.15

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind