Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FINALLY ”HOME”

Igår fick vi äntligen flytta in i lägenheten igen. Vi har bott i min systers lägenhet sedan vi kom hem, tack kära lilla Linn för hjälpen <3 Nu har vi äntligen slagit oss till ro på Lilla Essingen. Vi fick nycklarna vid 12 igår och nu har vi packat upp det mesta, så skönt!

Nu har jag precis bockat av lite mail, bokat tågbiljett till Göteborg i morgon, jag ska ner och hälsa på Nakd och vara med på en plåtning med två nya plagg jag fått in och såklart träffa alla där nere och inte minst min intern Amanda som är en sådan klippa! Jag har även bokat biljett till Oslo över 17e Maj och lite annat. Nu måste jag hoppa in i duschen, jag ska plåta 11 på Campadre så dags att sticka. Puss!

// Finally in the apartment, we have been staying at my sisters place since we got back to Sweden but yesterday we got the keys to our apartment so we are finally ”home” We have been unpacking the most important stuffs, yay. Feels soo good! I have been working this morning and now I need to shower, going to Compadre for a photoshoot at 11. See u later!!

Skärmavbild 2016-05-02 kl. 09.43.02

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind