FINALLY ”HOME”

Igår fick vi äntligen flytta in i lägenheten igen. Vi har bott i min systers lägenhet sedan vi kom hem, tack kära lilla Linn för hjälpen <3 Nu har vi äntligen slagit oss till ro på Lilla Essingen. Vi fick nycklarna vid 12 igår och nu har vi packat upp det mesta, så skönt!

Nu har jag precis bockat av lite mail, bokat tågbiljett till Göteborg i morgon, jag ska ner och hälsa på Nakd och vara med på en plåtning med två nya plagg jag fått in och såklart träffa alla där nere och inte minst min intern Amanda som är en sådan klippa! Jag har även bokat biljett till Oslo över 17e Maj och lite annat. Nu måste jag hoppa in i duschen, jag ska plåta 11 på Campadre så dags att sticka. Puss!

// Finally in the apartment, we have been staying at my sisters place since we got back to Sweden but yesterday we got the keys to our apartment so we are finally ”home” We have been unpacking the most important stuffs, yay. Feels soo good! I have been working this morning and now I need to shower, going to Compadre for a photoshoot at 11. See u later!!

Skärmavbild 2016-05-02 kl. 09.43.02

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!