Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RADICAL SPORTS – THE BEST OF SNEAKERS

Alltså jag är helt förälskad i mina nya skor från Radical Sports. Dom här kritvita, enkla skorna från Adidas har jag gått runt i varje dag sedan jag fick dom. Igår bar jag dom som nedan, till en tisha, jeans och skinnjacka. Perfekt outfit för mig som gillar att gå mycket och alltid är på väg någonstans!

Ett av mina bästa sneaksersmärken är Adidas, jag har ett par liknande som dom nedan som jag också använder mycket som ni kanske såg i bloggen förra veckan när jag bad er om hjälp vilka jag skulle välja. Alla mina senaste sneakersinköp har jag gjort på Radical Sports så om du är sugen på dom nedan finns dom i butik nu! Radical Sports är en ny avdelning som finns på utvalda Nilson butiker men även online, spana in hemsidan HÄR. Radical Sports erbjuder alla dom senaste modellerna av sneakers från dom största varumärkena!

Jag har faktiskt en tävling på min instagram just nu, jag tävlar ut ett presentkort på Nilson Shoes med ett värde av 1000:- kronor. In och tävla! Sannealexandra heter jag på instagram, superenkel tävling och vem har inte plats för ett par till skor?

I samarbete med Radical Sports

_DSC6069 _DSC6078 _DSC6082 _DSC6084

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind