Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THAT WHITE DRESS

Alltså jag kan inte beskriva kärleken till den här klänningen jag designat. Trots att den är vit, tight och kort så känns den supertrendig och nästan lite rockig när man som jag, bar den med en sotig sminkning och skinnjacka. Jag drog även ner ärmarna lite, gillar långa ärmar på långärmade klänningar. Den är heltäckande fram vilket gör att den djupa ryggen blir oskyldig. Älskar den!!

Jag kommer bära denna hela sommaren. Dom markerade axlarna ger en så fin silhuett, ni ser säkert på dom bilderna vi tog mot poolen i motljus. Jag kommer matcha denna med skinnjacka och klackar hela sommaren! För er som tar studenten eller har någon sommarfest att gå på, go get it!

Jag tycker att den passar dom flesta kroppsformer. I och med att tyget är tjockt kan man bära en free bra om man vill ha stöd till brösten alternativt brösttejp som jag hade. Ni ser denna klänningen till en fin bränna va? Jag gör det. Klänningen är förövrigt inte liten i storleken. Jag bär XS och det har jag alltid, den är precis lagom, verkligen inte för tight. Jag har vänner som köpt den och upplevt den mer ”stor” än liten.

Ni shoppar den HÄR.

// I can’t describe my love for this dress that Ive designed. I love it too much. The fit is insane. The shoulder pads make the silhouette amazing! I wore it with smoky eyes and a leather jacket, like it. You should get it now, its perfect!! Get it HERE.

whitedress7White dress whitedress10 whitedress9 whitedress8 whitedress2 whitedress3 whitedress4 whitedress whitedress5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand