Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MUSIC MONDAY

Eftersom att ni vet vi det här laget att jag är supewrintresserad av musik tänkte jag nu att jag kan börja köra en Music Monday i ett samarbete med Sony Music där jag kommer att tipsa om låtar, artister och sådant jag tycker är värt att nämna. Hoppas ni kommer att gilla detta! Nu i sommar kommer jag och Sharareh, min partner in crime dj’a en hel del och i och med det sätter jag mig ännu mer in i musiken och allt som släpps så detta ska bli spännande!

Först ut. En svensk nykomling! Har ni hört talas om MY? Jag snubblade över hennes låt igår och tyckte den var skön. HÄR lyssnar ni på den! MY är en 24 årig låtskrivare och artist som är signad av Relentless Records/Sony Music i Storbritannien. Hennes låt hon nu släppt ”Pretty Little Liar” som jag länkat är producerad av Mike Spencer som även gjort Ellie Gouldings låt ”Rudimental” Låten lanserades nu den 15e April.

Hope you will like it!

// From now on I’m gonna start doing a ”Music Monday” category here in a collaboration with Sony Music. Since Im so into music and since I’m going to start dj’ing soon in Sweden I will have a lot of music to come up with and show u. First one I want to tell you about is the Swedish songwriter and singer MY. She released her song on April 15 and the the producer is Mike Spencer who also produced Ellie Gouldings song Rudimental. Listen to MY’s song Pretty Little Liar HERE. Hope you will like it!

Skärmavbild 2016-04-24 kl. 13.50.00 Skärmavbild 2016-04-24 kl. 13.50.06

Detta är ett samarbete med Sony Music. // This is a collaboration with Sony Music.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand