Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LET ME TELL YOU…

Nu ska ni få veta en sak.. Jag fick en förfrågan om att vara ansiktet utåt för sportmärket Stronger nya kollektion tillsammans med Caroline Roxy och tackade ja nu i våras, det är anledningen varför jag och Jacob åkte hem så tidigt från NY. Vi hade inte planerat att åka hem innan 1a maj då vi får lägenheten också men nu när jag blev erbjuden detta jobb så åkte vi hem tidigare.

Idag har jag varit på kontoret och provat lite kläder inför plåtningarna. Jag var även där en sväng nu och kramade Carro en sväng. Sjukt kul och det blir så roligt med kontrasterna, hon har jättemökt hår och jag är ljus! I morgon ska vi plåta i studio, produktbilder och på onsdag morgon åker vi till Grekland, Costa Navarino i tre dagar för att plåta lookbooken där. Sjuk kul! Jacob följer också med till Grekland så det blir roligt, nu ska han äntligen få vara med när jag jobbar =) Jag ska även plåtas för ett golfmärke där nere, fotografen som ska fota ska plåta golfkläder för en ny webbshop som lanserans i Maj så jag ska plåta det också.

Nu ska jag bocka av några mail sedan ska jag åka in till stan. Jag och Simone ska ha datenight. Puss!

// The new sports brand Stronger asked me if I wanted to be their new face for their new collection this spring and I said yes. Thats actually the reason why we went home to Sweden earlier than May 1st when we were supposed to go back home and also when we get our apartment. Tomorrow we are shooting in the studio and then on wednesday we are going to Greece for three days to shoot the lookbook, its gonna be so much fun. Now I need to work before I’m going to the city to have date night with Simone. Xoxo

Här kommer en bild från Costa Navarino. Costa Navarino, looks amazing!

costa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand