Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SO IT BEGINS..

Då var det dags. J är iväg på en sista laggrej med killarna i laget, idag är inga fruar eller tjejer välkomna. Jag vet inte exakt vad deras plan är men min plan är att fortsätta flyttpacke, det tar lite tid och gud vad grejer man samlar på sig! Jag ska börja packa ner alla mina kläder i dom fyra resväskorna jag hade med mig hit, är helt övertygad om att jag kommer behöva köpa en till alternativt lämna en massa hemma hos Adam över sommaren, typ vinterjackor. Vi hoppas ju på att J får nytt kontrakt här i sommar och om inte får jag åka tillbaka och hämta hem kläderna vi lämnar! Håller tummarna på nytt kontrakt, samma lag, samma stad.

Jag inser verkligen nu hur mycket jag tycker om mitt liv här borta, jag är så så tacksam. Jag är så glad över att J ville att jag skulle följa med honom över, vi hade inte klarat oss utan varandra. Jag är också så glad för detta äventyret med honom, alla människor jag träffat och all erfarenhet man samlar på sig genom att bo borta. Gud vilket härligt liv vi har här. Nu ska det dock bli superkul att komma hem!!

Nu ska jag röja i ordning, ikväll blir det take out, en massa don och fix, eventuellt gymmet och så någon mysig film. Puss!

// So it begins… I can’t believe how much stuff we have here and i don’t know how my clothes are gonna fit in my four suitcases, might have to leave some winter clothes here over the summer. Crossing fingers that J signs a new contract with Devils and if not I need to go and get the stuffs we are gonna leave here. Really hopes for the first one, new contract- same team same city. Love it here! I realize now how much I really love my life here, I’m so so grateful for this 7 months and all the people Ive met. Tonight J has a thing with the guys in the team, they are going out and so on.. Im totally gonna stay in and pack everything, this feels like a never ending story right now! Wish me luck. Xoxo

12969263_10154694600973906_1530939558_n 12966035_10154694601018906_1559847859_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand