Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BUSY DAYS

Pjuh. Det är mycket att stå i nu! Jag har precis suttit och fixat med träningskollektionen som kommer in i Augusti, valt om färger och ändrat lite designs. Kommer att bli grymt! Jag har ju en praktikant som jobbar för mig nu varje dag, Amanda heter hon. Så duktig och jag är så glad och tacksam att jag har henne! Amanda sitter på Nakd’s kontor i Göteborg så det ska bli kul att komma hem och åka dit och hälsa på och få vara lite involverad på plats.

Nu ska jag snart ta en dusch innan jag ska in till stan och fixa lite. Ikväll är det match, i morgon måste jag styra i ordning lägenheten inför att vi får besök, min mamma och hennes två vänner kommer hit över helgen. I morgon kväll blir det lugnt, lördag är det match och sedan middag, söndag är vi hembjudna till målvakten och hans fru på barbeque och på måndag är det lagfest. Det är fullt ös nu! Ja och nästa lördag flyger vi hem så nästa vecka ska lägenheten packas ihop.

Från att vi landar i Sverige är det också full rulle med jobb så nu är det bara försöka träna, sova och äta bra under tiden för att hålla! =) Behöver all energi jag kan få. Men som mina leverantörer i Kina säger ”Busy is good” och jag är nog beredd att hålla med. Jag gillar när det är lite tempo, jag blir effektivare då! Puss.

// Pjuh. Its a lot going on. Ive just finished work, changed my design on my work out collection, its gonna be so good!! Im so happy I have my intern Amanda in Sweden whos helping me with everything. So grateful! Now I need to take a shower and then go to the city for some errands. Tonight im going to J’s game and tomorrow I need to clean the apt because we are having guests over, my mom and her two friends arrive tomorrow afternoon. Tomorrow night tho is going to be very relaxed, last game on saturday and then dinner and on sunday we are going on a team thing and on monday we have a party with the team. And then next week we need to pack everything because we are leaving for Sweden next saturday. I thought I would come home to Sweden with some days off but im busy from the minute I land with work. Well.. like my factory in China says ”busy is good” and I guess he is right. Xoxo

in the car

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

    Home
    34 kvadrat
    Hälsa
    Ida Warg
    Lifestyle
    Susanne Barnekow
    Lifestyle
    Josefin Dahlberg
    Lifestyle
    Linn Herbertsson
    Home
    Andrea Brodin
    Mode
    Mathilda Weihager
    Lifestyle
    Elin Johansson
    Lifestyle
    Makeup by Lina
    Lifestyle
    Henrietta Fromholtz
    Lifestyle
    Sandra Beijer
    Lifestyle
    Tess Montgomery
    Hälsa
    Foodjunkie
    Mode
    Petra Tungården
    Mode
    Pamela Bellafesta
    Hälsa
    Fannie Redman
    Mode
    Fanny Ekstrand
    Mode
    Paulina Forsberg
    Hälsa
    Josefines Yoga
    Mode
    Emma Danielsson
    Man
    Niklas Berglind