Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUNDAY OUTFIT

Igår hade jag på mig mina nya jeans och min nya blus från Zara. Det är egentligen såhär jag trivs allra bäst att gå klädd i – jeans, någon topp, skor (utan strumpor! Jag har ALDRIG strumpor) och en skinnjacka. Jag gillar verkligen vår och sommarkläder, höstkläder tycker jag är snyggt och kul, jag gillar ofta modet men tycker inte att jag passar i det så bra själv. Vantrivs i tjocka halsdukar och lager på lager =)

Jeansen gillade jag att det var en lite ”blåare tvätt” på, det känns lite vårigare. Jag har mest svarta och gråa jeans! Dessa fanns i strl 32 vilket gjorde mig glad, Zaras jeans i 34 passar inte mig alltid men dessa satt som en smäck! Toppen är vit och så sött broderad, jag gillar toppar i den här stilen, särskilt när man kan bryta av. En sådan här söt spetstopp är även superfin att matcha med skinnbyxor! Mina slip-ins är från Kina och dom köpte jag för länge sedan. Min skinnjacka från Anine Bing går varm, den är så perfekt på alla sätt. Jag gillar verkligen att ärmarna är lite kortare, det blir lite mer feminint när den i övrigt är en väldigt rak modell. Love it! Jag fick med mig en senapsgul skinnjacka hem från Zara sist, låter helt sjukt men den kommer kanske få bli ett komplement, vet redan hur jag ska matcha den, det är inte direkt en everyday jacket.

// My outfit yesterday. This is the kind of outfit that I like the most. Super simple,  jeans a top, vans and a leather jacket. Love it. So comfy! I love spring clothes, I do think that fall fashion is a lot of fun but I don’t think I wear it well. Both the jeans and the white top is new from Zara. I found the jeans in size 32 and they have the perfect fit I think. I wanted a little more ”blue washed” jeans for spring so Im happy I found this. Xoxo

Skärmavbild 2016-04-04 kl. 12.01.3712968693_10154670065373906_58143258_n 12966514_10154670065343906_575325694_n 12921111_10154670065348906_1489498683_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand