Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ME, TODAY

Det är så jag nedan ”Messy bun and getting stuff done”

Jag vaknade upp med lite halsont igen, jag ska vila ordentligt idag. Men med ett sådant flexibelt jobb som jag har så kan jag ju ligga i sängen och jobba om det ens vore så illa. Jag är pigg i övrigt så har suttit i ett par timmar vid köksbordet och bockat av en massa. Sorterat kvitton till företaget, skrivit bakpå vad dom gäller, samlat ihop alla min ordrar för att sammanställa när olika släpp med kläder kommer upp, sammanställt in och utgifter för Mars månad, bloggat, redigerat bilder, sorterat in olika mappar på datorn – så ljuvligt med ny dator och ordning och reda, gjort några överföringar samt lagt in en massa saker jag måste få gjort i kalendern på datorn. Så skön förmiddag!

Idag regnar det här i NY så jag ska passa på att bara ta det lugnt. Tänkte ta en kort promenad senare och lyssna på Framgångspodden, vill höra avsnittet med Per Holtknekt, J sa att det var grymt inspirerande så det ska bli kul! Annars är det en regnig men produktiv dag här hemma. Jag ska styra upp en lunch snart till oss och kvällen kommer nog spenderas framför någon film eller så, inget speciellt. Hoppas ni har en mysig måndag!

LOVE, S

// That is so me today. Messy bun and getting stuff done. I have a soar throat so I’m just gonna relax today but since i have a very flexible job i can work from anywhere, from bed if i want which I’m happy for today. I have just done som transactions, collect all my orders to see when all the new clothes are gonna be released, I have organized all my reciepts for my business, retouched some pictures, organized my new computer with a lot of different files and a lot more. Feels so good! Its a rainy day here in NY so I’m just gonna try to feel better and get some more stuff done, like laundry and so on. Hope u are having a great monday! 

messy bun

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand