Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ROOFTOP AND RIHANNA.

Åh vad härligt med lördag. Igår var jag på The Standard med släkten innan dom flög hemåt igen. Efter det stack jag och storshoppade på Zara, det var länge sedan. Köpte så mycket oklara saker, ni får se senare. Är ur min svarta period med kläder nu och inhandlade alla världens färger på plaggen haha, jag gick nuts.

Avslutade kvällen på Mitras balkong med tjejmys & hämtmat. Så mysigt! Deras balkong är helt underbar. Se bilderna! Nu är det lördag och jag har precis varit på ett svettigt Barrepass och nu ska jag städa i ordning innan jag får gäster. J är i Tampa och gör come back ikväll efter sin skada. Jag och mina vänner jag bjudit över ska på Rihanna i Prudential Center ikväll, vi flickvänner och fruar har fått en loge ikväll eftersom det är killarnas hemarena. SÅ kul! Så fördrink här vid 17 sedan ska vi åka dit och dansa. Är SÅ taggad. Jag skulle sett henne 2011 i Stockholm men när vi kom dit ställde hon in så revanschen känns skön! Älskar Rihanna, lär bli en fet konsert. Har biljetter till henne i Stockholm med så kickstartar idag.

Nu ska jag dra på Rihanna på högsta volym och städa i ordning, springa och köpa lite saker inför kvällen och sedan plocka fram något att ha på mig! PUSS. Ha en underbar lördag!!

// Saturday, how lovely? Last night we had a girls night at my friends rooftop, soo cozy. Love that roof! We did take out and had a lot of girl talk. Today I’m having some girls over for a pre drink before we are going to see Rihanna in Prudential Center. The wives and the girlfriends on the team got suit for tonight because its the guys home arena. Its gonna be so much fun. I was gonna see her in Sweden 2011 but she cancelled it. Jacob is back tonight too, they are in Tampa so I’m gonna check my phone all night to see how it goes, finally come back after his injury. Yay. What a fun saturday!! <3 Now I’m gonna put Rihanna on and clean the apt before I’m gonna go buy everything we need for tonight. Have a good one! <3

IMG_0142 IMG_0145 IMG_0166 IMG_0168 IMG_0169

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand