Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW BABY

Idag insåg jag att jag inte klarade mig utan en ny dator. J åkte iväg till Florida med laget, han har ju varit skadad länge så jag har varit bortskämd med hans dator men idag är han tillbaka efter skadan. Min mac är gammal och den funkade knappt längre, den tar just nu ett dygn att ladda upp och det funkar inte att ladda upp den samtidigt som man använder den. Som ni hör funkar inte detta så nu när han åkte gick jag och köpte en ny idag! Så skönt. Älskar känslan av en ny dator eller telefon. Denna gången ska jag ha det så organiserat på datorn, inte ett organiserat kaos som jag kallar min gamla dator där jag hade ca 4000 bilder på skrivbordet i o-ordning. Nu ska det organiseras upp med mappar och sådant!

Kul. Jag ser fram emot att spendera mycket tid med den nya! <3

// Today I realized that I just can’t go another day without a new computer. Jacob has been injured so i have borrowed his, mine is done. Now when he left for Florida with the team today I went to buy a new one. Yay! Finally, I’m excited to spend a lot of time with this one.

IMG_0005IMG_0006 IMG_0009

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Älskar den känslan också!! Älskar även ditt datorfodral, vart kommer det ifrån? 🙂

    {"author":"Caroline" 2016-04-02 09:36:30
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind