Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORNING

Som sagt, jag hade tydligen verkligen vant mig vid att ha J hemma. Han har varit skadad ett tag och inte åkt med roaden så nu i natt när han var borta inbillade jag mig allt möjligt, trodde det var någon i lägenheten. Jag har aldrig tidigare varit det minsta rädd hemma här men i natt vet jag inte vad som hände. Hade tänd lampa och jag var inte vad, känns så löjligt när det är dagtid haha.

Jag sover knappast aldrig ut, verkligen aldrig men i morse sov jag ut ordentligt, har ont i halsen och är lite hängig så tänkte döda det där viruset då jag verkligen inte har tid. Började också ett träningsschema och kostschema igår och J måste trott att jag ljög när jag signade upp med den här pt’n och sedan morgonen efter när jag skulle börja ”åh, jag har ont i halsen” haha. Men jag körde det som gick igår så tänker nog skippa idag så jag kan trycka på ordentligt i morgon igen istället för att köra halvdant och bli sämre.

Idag är det varmt i NYC. Ikväll är det sista kvällen för mina kusiner så vi ska ut på en båt som går runt Hudsonfloden. Ska bli mysigt! Det är obligatoriskt för tjejer att bära cocktailklänning så jag ska röja runt i garderoben om en stund. Så länge bjuder jag på lite härliga bilder från L.A!

// Well. I didn’t know that I was this use to have J home. He has been injured for a while and hasn’t been to any road trips. Now tonight when I was gonna go to bed It was impossible, I had a lot of weird things in my mind, for a moment I was sure someone was in our apt haha. Well, lets hope it will be better tonight. Now I was just gonna go to the gym but I have a sore throat so I’m gonna rest today, so boring but want it to go away. Tonight me and my cousins are going to have dinner at a boat that goes around NYC. Its dresscode so I need to find a coctaildress in my closet asap. Looking forward to it tho! Mean while Ill give u some pics from LA.

IMG_0364 IMG_0370 IMG_0371

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand