Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PERSONAL TRAINER PART I

Nu ska ni få höra!

Jag ska få lite extra hjälp nu till och med en sportplåtning jag ska göra i Sverige & Grekland. Jag och J hade planerat att åka någonstans till värmen härifrån efter säsongen och sedan åka till Sverige runt 1a maj men sedan fick jag ett jobberbjudande jag inte kunde tacka nej till så vi kommer nu att ändra planerna. Jag måste vara hemma redan 17e April. Den 18e-19e där ska vi plåta studio och mellan 20-23 ska vi till Grekland och plåta.

I och med att detta är sportkläder är dagsformen viktig och jag är redan nöjd med dagsformen men lite finslipning och hjälp på traven ska bli kul. Jag fick just därför kontakt med en PT igår, vi kör på distans så i morse började jag med mitt skräddarsydda kost och träningsschema. Ska bli kul! Jag har ju en del roligt inplanerat fram tills plåtningen, jag har fått 18 dagars schema så vi kommer behöva se över vissa dagar då jag kommer behöva hans hjälp över hur jag ska träna/äta. Jag har aldrig kört med PT tidigare så det ska bli roligt att testa med. Träningsupplägget passar mig och mina mål perfekt. Inga maskiner utan bara kroppsvikt!

Jag ska inte gå ner i vikt. Vill bara göra det klart och tydligt, jag ska bara finslipa och få en formtopp! =) Ska bli roligt. Jag lovar att berätta mycket om detta och kommer såklart ge er hans uppgifter om ni är intresserade när jag är klar.

Let´s do this! Jag har just ätit mitt första mål, frukost. Jag kommer äta 5 gånger om dagen, varav 2 luncher. Nu har jag just ätit scrambled eggs, en halv grapefrukt och dricker kaffe. Provade kokosfett i kaffet i morse då J sa att det var gott och jag som i vanliga fall dricker mandelmjölk med kokossmak tyckte det var svingott, ännu godare! Mmm.. New obsession.

// Since we are flying to Sweden earlier than we thought because I got a modeling job. Im gonna shoot sport this time so now when a PT asked me if I wanted help yesterday I said yes. I have never worked with a PT before so its gonna be a lot of fun. I dont want to loose weight, just want to make that clear. Im doing this to get a little extra help before the shoot which is within 18 days! Ill let u know all about it. Right now I just had my first meal, scrambled eggs, 1/2 grapefruit and coffee with my new obsession, coconutoil in it. Yum!

När vi ändå pratar träning. Jag älskar dessa bilderna på Kate Hudson för Fabletics. // Talking about sports. I just love these pics of Kate Hudson!

Kate-hudson-fabletics1 KH_Feb16_1 thumbnail

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand