Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

IT’S SO CLOSE

Nu pirrar det i min mage när jag tänker på att vi förmodligen, i alla fall jag sitter på ett plan på väg hem om 2,5 vecka. Jacob stannar ju så länge dom spelar! Nästa vecka på typ torsdag tänkte jag börja packa ihop lägenheten. Vi har ju hyrda möbler men vi ska förvara alla tallrikar, mattor, kuddar, sängkläder, täcken os.v så det kommer nog gå ganska fort. Vi ska även packa hem alla våra kläder, jag hade 4 väskor med mig hit så vi får se hur det går på hemvägen.

Det ska bli roligt att komma till Stockholm och att komma hem ihop och flytta in i lägenheten. Jag flyttade ju in hos J i Juni men hade mest kläder där och köpte lite ljus typ. Nu i år har vi bestämt att vi ska inreda den lite som ”oss” Supermodellen Adriana Lima över sängen åker tex ner haha!!! Nej men det vore roligt att göra det lite mysigt, det var väl lite av en ungkarlslya nu och har överlåtit all inredning till mig. Han sa senast igår ”ja gör det mysigt, jag kommer inte lägga mig i” Det betyder alltså fria händer? hehe. Spännande. Jag har redan börjat planera som en tok, sjukt kul. Jag har ju också massa möbler vi kan fixa lite med. Älskar att inreda! Nu ska det bli riktigt mysigt.

Ska ju bli så roligt att få krama om våra familjer där hemma. J har fått två små brorsöner till som vi inte träffat och jag har inte träffat många vänner på 7 månader så det ska bli superkul. Jag tycker också det ska bli kul att kunna gå på lite event igen, dja med Sharareh och mycket mer. Ju närmre jag kommer hemåt desto mer längtar jag. Standard! Sweden, count down has begun. Jag kan nästa känna vissa dofter redan nu från Sverige, så mysigt!

// Now It’s just 2,5 weeks before I got back to Sweden, feels so crazy. Gives me butterflies! Havent seen my family in 7 months, insane. Cant wait to move in to the apartment again and make it ”ours” haha… Adriana Lima is going away, shes sitting abow our bed right now lol. J doesnt care about interior at all so I’ve got it all in my hands haha. Wiho! Going to make it so cozy, love interior. Count down has begun for sure.

Skärmavbild 2016-03-30 kl. 16.15.51 Skärmavbild 2016-03-30 kl. 16.16.37 Skärmavbild 2016-03-30 kl. 16.18.05

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Du kan ju inte packa ihop innan vi åker hem på Måndagen 11/4 🙁

    Mamma 2016-03-31 12:09:44
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand