Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WORK OUT DONE, MORNING!

I morse när klockan ringde kastade jag mig ur sängen (eller det kanske var en överdrift) och sprang ner till gymmet. Jag hade sådan träningsvärk igår så att det var fysiskt omöjligt att gå dit. Nu är jag i alla fall klar för idag. Nu har jag precis satt mig vid datorn, har Simone på speaker, kaffe i koppen bredvid och skaplig utsikt där solen skiner. Så tacksam!

Jag ska bocka av sista mailen, skicka ett paket, svara på mail, utveckla min design på träningskläderna jag ska släppa i Augusti och sedan ska jag åka in till stan och träffa kusinerna på något rooftop. Ikväll är det match!!

// This morning I woke up and went straight ot the gym. So nice!! Now Im having breakfast while having Simone on speaker, sun is shining and im so happy! Now I’m gonna finish my design on my work out clothes that Im gonna launch in August. After that Im gonna go send a parcel to Turkey and then go in to the city to hang out with my cousins on a roof somewhere. Tonight we are going to the game again, so much fun!!

12919088_10154647795353906_593560391_n 12921158_10154647795443906_1073891116_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind