Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EATALY, REFINERY, ROOFTOP

I onsdags förra veckan så träffade jag och Bea upp vår vän Ida på Eataly och åt lunch på deras rooftop. Så mysigt och gott, tips! Efter det tog vi en kaffe utanför Eataly vid Flatiron och sedan åkte vi upp till Refinery och tog en drink på ett annat rooftop. Också hett tips. Så mysigt att sitta så nära Empire, min favoritbyggnad. Vi ville bara vara utomhus hela dagen och njuta av vädret.

På kvällen var vi och firade Saga som fyllde år. Vi hängde på deras takterass och pratade i flera timmar, så härligt att sitta utomhus när solen går ner. Så vackert! Roligt att träffa lite andra svenskar i NY och prata lite jobb, visum (standard) och annat kul. En så härlig dag i ett soligt NY!

// On wednesday me and Beatrice we met up with a friend at Eataly. We had lunch at the rooftop and after that we had coffee outside, where flatiron is. So nice weather!! We just wanted to be outside. After that we went to another rooftop, Refinery, love that place. And then we went to a birthday drink at anther friends rooftop!! Fun to meet a lot of other swedes in NY.

Processed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 presetProcessed with VSCOcam with f2 preset
   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand