DESENIO

Nu har jag äntligen fått hem min leverans från Desenio. Så nöjd! Jag klickade hem lite alla möjliga  posters och prints. Jag kommer nog inte hinna göra i ordning tavelväggen här hemma då vi åker hem till Sverige om några veckor (och stannar i ett par månader) men så fort jag kommer till Sverige ska jag styra upp en tavelvägg, tycker det är så fint. Jag har valt ut lite lite posters jag tycker passar ihop och som känns passande hemma hos oss! Ni kan spana på lite inspiration HÄR. Jag tycker det är så bra att Desenio säljer ramar också, jag har tidigare beställt hem posters som jag inte hittat passande ramar till och så har det slutat med att dom blir liggandes.

Här nedan kommer lite inspiration på tavelväggar. Jag gillar alla tre skarpt! Mina favoriter av det jag klickat hem är denna och denna. Så fina! Kan inte vänta på att få börja pyssla med den där tavelväggen hemma nu. Lovar att visa er hur det blir! Desino shippar till Sverige, Norge, Finland, Danmark och nu också England.

Gör din egen tavelvägg vettja, samla på dig inspiration på hemsidan och välj ut dom motiv du gillar. Roligt att få vara lite kreativ och sätta ihop sin egen, nedan har jag tagit bild på några av mina posters och så hittade jag även lite bra inspiration på tavelväggar på deras hemsida.

// So happy with my posters and prints I ordered from Desenio. Totally love them! Cant wait to come to Sweden and fix our home. Shipping to Sweden, Norway, Denmark, Finland and UK.

Detta är ett samarbete med Desino.

12910080_10154639470893906_165883707_n

desenio2 desenio


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!