NEW WEEK

Då var det måndag igen! Jag har en vän över, hon landade igår från Sverige! Just nu är hon är nere och gör manikyr och pedikyr och jag har just lagt en order på lite kläder jag designat och rensat undan mailen. Om en stund ska vi iväg på Babyshower. Så roligt!! Det är en av fruarna till en av spelarna i laget och hon som håller i det kommer köra brunch catering och lite lekar. Det ska bli kul, det är den tredje babyshowern jag går på. Jag har varit på en i Sverige tidigare, det är kanske inte överdrivet vanligt i Sverige ännu men det känns som att det kommer mer och mer, precis som med Halloween. Lite överdrivet men allt är väl en business, allt som det går att tjäna pengar på ska det tjänas pengar på! =)

Nu ska jag hoppa in i duschen och styra i ordning mig! Puss på er.

// Monday again. I have a friend here, she arrived yesterday. So much fun! Right now she’s doing mani pedi and I have just placed an order with clothes that I designed and answered all my emails. Going to a babyshower at 12, so much fun. Love baby showers!!! Now I need to jump in the shower. Xo!

SAMSUNG CSC

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Sanne!
    Hse en undran om det går att få tag kappan som du sålde för ett tag sen?
    Minns inte namnet på den men den beiga tunna storsäljaren. Den är SÅ fin och jag har ångrat mig så mycket att jag inte köpte den tidigare, i så fall är det st XS eller s. Säkert omöjligt då alla är slutsålda men jag chansar 🙂
    Kram

    Elin 2016-03-22 08:54:56
    Svara
    • Svar på Elins kommentar.

      Heej! Den heter Adele trenchcoat, det kanske är om någon säljer den på tradera typ 🙂 kram!!

      Sanne Alexandra 2016-03-22 14:50:03
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!