Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SPRING SHOE GUIDE

Jag har fått in önskemål om att göra ett inlägg om vårskor. Jag vet precis vad jag kommer knata runt i så här kommer mina hetaste tips!

// My spring guide. Im gonna wear white sneakers, nikeys, wedges, sneakers wedges, bootsies and loafers.

 

shoes for spring

 

Vita sneakers:
Det är en supertrend med vita sneakers just nu, både för killar & tjejer. Jag kommer matcha mina vita sneakers med jeansshorts, jeansskjolar, jeans, klänningar, träningskläder. Ja allt! Fräscht, stilrent och skönt. Vita sneakers finns i princip över allt, dom stora modehusen har just nu en hel del olika alternativ, prislappen är högre och kvaliteten grym. Om man inte vill lägga så mycket pengar så skulle jag satsa på ett par vita Stan Smith från Adidas.

// White sneakers. So trendy, comfy and hot.

Inspobilder.

Processed with VSCOcam with a6 preset white sneakers
white sneakersswhite stansmith

Sneakers wedges: 
Jag har använt mina wedges från Isabel Marant i tre, fyra år nu. Jag tröttnar inte! Jag som inte är så lång älskar att jag kommer upp en bit. Jag matchar mina med det mesta, kjolar, klänningar, byxor, shorts, träningsleggings. Ja precis som ovan med det mesta i garderoben! Isabel Marants wedges kostar en slant och jag utökade just min skogarderob med ett par likadana som dom jag har från Isabel Marant med ett par från Steve Madden som var betydligt billigare men exakt lika fina. Tips!

// Sneakers wedges, I have had mine from Isabel Marant for about three or four years. Goes with everything and I like that I get a little taller since I’m short. Faves! If you don’t want to spend that much money (like the ones from Isabel Marant) they have similar one at Steve Madden. Got one myself couple weeks ago!

Inspo:

isabel marant isabelamarant isabelmaraant sannealexandra wedges

Wedges:
Jag längtar alltid efter våren och sommaren så jag kan springa runt i dom mest bekväma klackarna, nämligen wedges/kilklackar. Det är mina absoluta favoritskor. Jag har en del bootcutjeans som är långa på mig och dom alla går bäst ihop med ett par kilklackar. Jag har haft ett par från Ugg i två år nu så det är dags för ett par nya, mina börjar bli slitna men det är inte så konstigt med tanke på att dom är så väl använda. Dessa skorna matchar jag helst med jeans, en tisha och någon skön jacka annars funkar det superbra till klänningar, kjolar och shorts med.

// My favorite shoe, wedges. I love wearing heels but wedges are so much more comfy than normal heels. I got a lot of bootcut jeans that are very long so I can’t wait to run around in wedges again.

Inspo:

wedges wedges2

Nikeys:
Den kanske mest bekväma trenden och perfekt för mig som bor i NY och går väldigt mycket. En stor trend sedan några år tillbaka är att matcha sina träningsskor med vanliga kläder. Jag matchar gärna mina nikeys med jeans, tisha och skinnjacka eller en trenchcoat. Sportigt och snyggt men framförallt bekvämt!

// The best trend ever. Awesome when u leave in NYC and are walking a lot. Match them with jeans, a tee and trenchcoat or a leather jacket and you’re good to go!

Inspo:

gigi hadid gigi hadid nike sanne nikey

Loafers:
2016 största trend. Dessa loafers från Gucci cirkulerar runt på olika modebloggerskors instagram och bloggar just nu. Sno trenden och köp ett par liknande, det kommer jag att göra! Jag skulle helst av allt vilja ha ett par spexiga loafers i silver eller glansigt rosa, särskilt efter att jag såg bilden nedan på min vän Caroline som bar en så superenkel och fin outfit tillsammans med ett par rosa glansiga loafers från 2ndday. Jag kommer att anamma trenden, jag har alltid varit ett fan av loafers så detta passar mig bra!

// Loafers, the biggest trend 2016. I love loafers and can’t wait to wear a simple outfit with shiny silver loafers or pink. Like the pic below of my friend Caroline, got obsessed with those pink shoes. You have probably seen the Gucci Loafers on all the influencers blogs and instagram. I like them and I will buy something similar!

Inspo:

loafers silver loaferscaroline

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand