Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORNING WALK

Nej ni. Jag kom inte upp när klockan ringde 05.45! Haha. Kvälls-Sanne och morgon-Sanne kommer inte överens. Rätt kasst beslut när jag kan lägga upp dagarna med jobb och träning precis hur jag vill och inte har något speciellt att passa idag men ändå skulle upp innan solen.

Hur som. Sov lite extra istället, tog en morgonpromenad i det fina vädret. Nu kokar jag lite ägg och ska bocka av jobb, lägga en ny order och sammanställa alla plagg jag kommer att ta in, det börjar bli rörigt nu, så mycket kläder!! Jag skapar och skapar och skapar och så får jag hem samples, godkänner vissa, struntar i vissa styles och ofta går samples tre vändor innan resultat blir perfekt så det blir lite mycket att hålla koll på. Som tur är har jag ju en intern som börjar på måndag så det blir kul!

Jag tänkte bocka av alla måsten nu och sedan åka in till stan och luncha med Emmelie. Vi tänkte köra uteservering på Butchers Daughter, så härligt ställe och allt är organiskt & vegetariskt & supergott! Jag gillar ju att äta kött men dom kompletterar rätterna med massa annat gott!!

// I did not wake up at 5.45 and I did not go to the gym, Im so not a person but I get this great ideas at night haha. So I have a whole day to plan when I want to work and when I want to work out, why wake up at 5.45? So stupid sometimes. I had a morning walk and now I’m working, going in to the city later for a lunch in the sun with Emmelie. We r going ot Butchers Daughter, love that place. Organic and vegetarian. I love some kind of meet but they complement it well. Go there if you are around!!

1599607_10154597167273906_2317452750169735161_o

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand