Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BACK IN TOWN AND BACK IN BUSINESS

Känns riktigt skönt att vara back in business. Jag är igång med massa jobb och älskar det! Så peppad. Nu i en månad fram över har jag ett litet camp med mig själv, jag har ett riktigt roligt och stort jobb om ungefär en månad som jag vill känna mig tipp topp till! Jag kommer köra en disciplinerad månad. Vi kommer ha mycket gäster nu framöver och vi kommer ha jättekul men jag kommer hålla i ordning på det jag behöver få gjort, det behövs strikt disciplin när man har eget företag och även nu när jag ska göra ett modelljobb jag är så peppad på.

Jag har gått min morgonpromenad nu längs floden, ätit frukost, jobbat, bockat av mail, redigerat bilder och betalat räkningar. Nu ska jag springa och köpa en sallad och möta J, vi tänkte sätta oss vid piren och äta i solen. Senare ska jag packa upp min LA-packning, tvätta, dona och sedan köra ett riktigt grisigt tabatapass på gymmet senare. Älskar vardagar!!

PUSS.

// Love routines. Have a big photoshoot in April so need to fly home earlier than i thought. So excited tho! Gonna do a strict schedule for myself now since we are gonna have a lot of visitors now. Need to keep up with work, my work out plan and so on. Wanna feel fit for fight when I leave for the job! Now I’m gonna run down to get a salad and go have lunch by the pier with J. Love weekdays. Xo

10631064_10154580168568906_7465956392320673160_o

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand