Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ESTRELLA

Igar var vi hembjudna till Rebecka pa en fordrink, hon bor vid Sunset Plaza ungefar sa efter en liten drink gick vi till Estrella, en nyoppnad restaurang pa sunset blvd. Det var en mysig middag och vi bestallde in massa plock, det ar det jag gillar allra bast!

Efter det hamnade vi pa Hyde och jag fick krama massa gamla vanner, sa roligt!! Vi dansade verkligen tills det stangde. Det var en kul kvall! Jag alskar ju att dansa och lattja runt med mina vanner. Sa roligt att sa manga av oss ar i L.A, nedan pa bilden ar det ju bara tre som bor har, vi andra ar och halsar pa och vi alla kanner varandra pa lite olika satt, mest fran nar manga av oss bott i LA tidigare. Jag ar sa glad att jag bott runt en del och fatt lara kanna sa mycket olika manniskor. Sa som nu, Sofia en av tjejerna blev 30, vi larde kanna varandra har i LA nar vi bada bodde har och sedan har vi bada bott i Sverige men sa nu flyttade hon hit for tre veckor sedan sa nu nar vi skulle hit sa styrde hon ihop ett firande for henne. SA glad for att jag var med och firade hennes 30-arsdag. Sofia ar grym!!

Det ser for ovrigt ut som att vi forsokt matcha men vi alla kom faktiskt svartkladda, helt sjukt. Haha. Vilka sorgsna sjalar!

// Yesterday we had a drink at a friends place and then we went to Estrella, a new restaurant on Sunset. We had a great dinner and then we went to Hyde and danced all night. It was so much fun to see a lot of old friends. Its so so good to be back!

IMG_8106IMG_8110 IMG_8115

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand