Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LOS ANGELES

Resan igår gick sa smidigt. Skriver pa en amerikansk dator nu sa jag har inte alla bokstaver!

Jag klev pa planet vid 7 pa morgonen, sov i ett par timmar, tittade pa The Intern och grat igenom hela filmen, den var sa himla fin. Jag uppmanar er alla till att se den, basta filmen jag sett pa lange. Borjade sedan prata med mannen bredvid mig pa planet, det visade sig att han hade ett annu storre matintresse an mig. Jag tyckte det var sa intressant att sitta och prata med honom och jag fick lite businessideer. Det hela slutade med att vi gick tillsammans och hamtade vaskorna och sa fick jag nagra prover pa hans snacks till barn som ar helt organiska och glutenfria, sa bra ide. Jag tror verkligen dessa kommer att sla! Tidigare har den har mannen mycket erfarenhet i matbranschen och brinner for det organiska och hälsosamma. Han har ett annat matmarke också som han saljer in till Whole Foods. Imponerande! Jag blev sa taggad da jag verkligen brinner for att vi inte ska stoppa i vara barn massa kemikalier, socker och strunt som ar framtaget.

// The flight here was so good. I slept for 2 hours and then I watched The Intern, it was amazing. Best movie Ive seen in a while. I cried during the entire movie, thought it was so beautiful. After that I had a talk with a man next to me who was making healthy snacks for kids. So impressive. I got to try it and it was amazing. 

IMG_0107IMG_0109 IMG_0114

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind