Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEWARK – LAX

Tisdag kväll och dagen har gått i ett. MEN, vilken dag det varit. Jag hade ingen aning om vilken härlig dag det skulle bli när jag vaknade men idag har det bara varit massa kul! Fick ett superkul jobberbjudande i morse, ringde ivrigt till J och berättade om det han sade att han var på väg och att vi kunde prata mer och planera runt det när han var hemma, det är nämligen så att jag behöver lämna landet innan honom för att jobba men det kommer vi lösa. Berättar om det när det är klar, det är ju inte 100 % ännu.

Efter det åkte vi in till stan och satte oss på Butchers Daughter och drack en grön juice och åt varsin spicy kale salad, den är så god. Medan J satt kvar i solen (sol och 18 grader idag!! och skypade med familjen så gick jag och fotade med en fotograf jag jobbar med här. När vi var klara knatade jag och J ner till Soho och hämtade ut ett par byxor han köpte igår men behövde sy om lite, hockeyrumpa osv ni vet haha. När vi sedan bestämde oss för att gå i det sköna vädret ner till färjan hem så körde vi ett pitstopp på någon uteservering i Tribecca och delade på en charkbricka i solen, vi båda var helt sarliga över det fina vädret. Nu ni, nu är våren här. Det ska bli lika varmt här nu som det är i L.A, helt sjukt haha. Förra veckan var det +1 så detta känns så overkligt.

Nu har jag precis packat klart, J står och fixar mat och jag ska mysa med honom hela kvällen, mitt flyg går 7 i morgon bitti så det blir en tidig kväll så vill ha så mycket tid med honom som möjligt! Det är så sjukt. Jag valde ju att åka till L.A för att han skulle på Cali-roadtripp och spela matcher där och så vi kunde ses där men så skadade han sig oturligt nog förra helgen så att jag åker men inte han. Så ja, jag åker iväg och kör hans roadtrip, det blev ombytta roller, det blev jag som åkte iväg istället för som det brukar. Jag ska hänga med min gamla roomie, mina gamla vänner och så kommer ju även mina besties Simone & Sharareh dit så det ska bli roligt och få träffa vännerna även fast det hade varit roligare om han var där såklart <3

Packade just ner lite samples till L.A, kommer såklart plåta lite. SÅ fina samples, nöjd!!!

// Tuesday night and this day just passed by so fast.. Woke up and got a super super great job offer, so happy about it. Cant tell u about yet but hopefully soon. Me and J went to the city for lunch today, we went to Butchers Daughter and when we were done eating I met up with my photographer Eston and Jacob was skyping with his family. When we were don’t me and Jacob went to soho to pick up his new pants from Suits & Supply, so in love with that store. U should go there with your dad/brother/boyfriend or go there and get them gifts, I love that store. When we were done there we wanted to walk to Downtown to take the ferry home because the weather was so awesome. While walking we took a pit stop in Tribecca and had some appetizers before we took the ferry home.  Now I have just finished packing, I’m so ready for LA now even tho I don’t like that J is not going, he got injured last weekend so he can’t go on the roadtrip. Its gonna be fun anyways tho, Im gonna meet all my friends so I’m excited anyways. I received some really amazing samples today that Im brining, yay!! Gotta go. Wanna hang out w my man now before I leave.
 IMG_0099
IMG_0099

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand