Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BE CAREFUL WHAT U WISH FOR, U JUST MIGHT GET IT.

I morse lyssnade jag på ett par avsnitt av Framgångspodden samtidigt som jag hade världens flow med att ta fram fler sommar och höstplagg. När jag hade fått allt det viktigaste gjort så laddade jag upp en bild på instagram, bilden med texten nedan. Jag satte mig själv på dinern här nere och tänkte lite på orden som stod. Jag har ju alltid förespråkat och skrivit till er att ni ska följa era drömmar, sedan jag började blogga 2008 när jag hade flyttat till L.A ensam. Det var en sak jag gjorde för att jag ville, inte för att någon annan tyckte att det var en bra ide, mina föräldrar till exempel, dom tyckte ju det var jätteläskigt men jag var bestämd och jag var ju 18 så dom tycke väl det var roligt att jag ville ut och se världen. Och mina vänner, dom tyckte såklart att det var kul för min skull men tråkigt för deras. Men det där med att lyssna på sitt inre och göra det man drömmer om, att ge sig ur sin comfort zone, det är då magin händer. Inte för alla, vi alla söker inte efter likadana liv, vi alla har olika drömmar. Ett drömliv för mig är förmodligen inte alls samma för dig, vilket är fantastiskt! Jag får ofta mail och kommentarer av er där ni tackar mig för inspiration – det värmer och vet ni vad? Jag vill verkligen inspirera er. Jag vill att ni ska leva ut, bara drömma fritt, må bra, lyssna på ert hjärta och inte vara så hårda mot er själva!

Hur som helst. Idag när jag satt där på dinern så började jag fundera över vad jag drömmer om just nu, det är ju lite allt möjligt, jag har både kort och långsiktiga drömmar och mål. Jag har ju även fler drömmar, jag drömmer om både hälsa, familj, karriär m.m. Varje gång jag tappar en ögonfrans lägger jag den på pekfringret så önskar jag något tyst för mig själv (alltid samma sak, eller tre saker är det iof) och så blåser jag bort ögonfransen, om ögonfransen försvinner går önskan i uppfyllelse. Dom gånger fransen inte försvinner direkt brukar jag tänka att det är en motgång som kommer dyka upp och att när jag försöker igen och tar mig igenom motgången går önskan igenom. Allt handlar ju om inställning och att kämpa på med det man vill, ingenting kommer ju serverat. Så till det, när jag tänkte på vad jag drömmer om nu så insåg jag att jag är precis där jag vill vara. Jag är precis exakt på pricken där jag vill vara i mitt liv och varför? Jo dels såklart för att jag fått ha hälsan i behåll, jag är ju frisk och pigg som en nötkärna och därigenom – för att jag har drömt om detta, jag har ingenting nu jag drömmer om att ha precis här och nu, jag har nått mina drömmar för denna åldern.

Mina drömmar till idag har varit att göra karriär, en egen karriär där jag kan jobba online med, ett jobb jag kan vara flexibel i,  ett jobb jag får vara kreativ och få skapa i. Jag behöver även ett jobb där jag kan få ut all min energi, det passar mig att vara egen företagare, jag har ofta energi för en hel skolklass och nu kan jag jobba hela tiden om jag så vill haha. Jag har också drömt om att ha en pojkvän som allt flyter på enkelt med, som jag har roligt med och utvecklats tillsammans med, någon som passar mig perfekt som jag bara inte får nog av! Jag har även drömt om att ha massa härliga vänner och roliga bekantskaper, jag har vänner över hela världen nu, det är så häftigt. I morgon ska jag träffa en tjej från Brasilien jag lärde känna i L.A som nu är i NY, världen är inte så stor. Sociala medier är underbart ibland, vi har liksom haft kontakt över nätet sedan dess. Jag har också alltid drömt om att fortsätta ha en fin kontakt med min familj och ännu närmre kontakt med min syster, vilket jag har. Till sist har jag också drömt om att vara hälsosam, leva hälsosamt och att ha kontroll, det finns där nu. Jag har aldrig tidigare haft så bra disciplin och det är mitt största tecken på att jag mår bra! Jag har verkligen verkligen alltid lyssnat på min inre röst, oftast vet vi vad vi vill och när vi vet det, då spelar det ingen roll vad folk omkring oss tycker. Om vi gör fel? Ja då gör vi om och gör rätt. När du valt fel väg så märker du det och då har du i alla fall provat och så har du hittat rätt genom det, du slipper undra. Så om jag gjort misstag under min livstid till nu fastän jag känner mig nöjd där jag är idag? Åh ja, jag har bytt ”väg” också. Jag hade helat andra drömmar tidigare som jag släppte taget om när jag kände att jag hade andra drömmar, ibland leder en väg till en annan och glöm inte att när en dörr öppnas en ny. Vi alla är människor och ibland blir det fel men åh så skönt det är dom gångerna livet flyter på efter allt slit… =)

Så mina kvällstankar till er, glöm inte följa era drömmar. Jag har flera drömmar jag siktar mot just nu, för framtiden och det är jättespännande och roligt men jag ska inte glömma bort och leva i nuet, njuta av det jag har och det som finns runt om mig nu trots att jag har drömmar framåt. Vad du än drömmer om, go for it! Vad väntar du på =) Livet rullar och livet är en process så lev i nuet, var tacksam för det du har och njut!!  Jag brukar tänka, så länge jag är en snäll medmänniska och behandlar alla bra så spelar det  ingen roll vad folk tycker och tänker om mig, så länge jag själv vet att jag alltid är snäll mot andra och följer mina egna drömmar så skadar jag ingen, det är en befrielse att tänka så, då får folk tycka och tänka vad dom vill. Go follow your dreams!! <3

6d55764d17f87407421e22f73cadc2ae

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Bäst är du!!!! Tack för detta, precis vad jag behövde<3

  Hanna 2016-03-10 16:18:09 http://hannae.forme.se
  Svara
 • Jätteinspirerande inlägg! Vi är inte alls på samma plats i livet just nu, men ändå blev jag såå peppad! Jag är föräldraledig med min 6 månader gamla son och om tre veckor åker vi till Thailand i en månad. Känns fantastiskt att få göra det med min nybildade familj och att komma tillbaka sen, börja jobba och fortsätta utvecklas som person och mamma. Tack Sanne!

  Sara 2016-03-04 17:32:16
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Tack!! Åh vad mysigt, grattis till lilla bebisen. Vad härligt att åka iväg och vad roligt, modigt av er, älskar det! Jag ska med försöka bli en sådan cool mamma som vågar resa med min bebis! Stor kram!!! NJUT av värmen & ledigheten med familjen

   Sanne Alexandra 2016-03-04 20:57:32
   Svara
 • Bästa peppen! TACK <3

  Sofia 2016-03-04 09:26:52
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand