Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OSCARS NIGHT

I söndags kväll satt vi bänkade framför Oscarsgalan. Jag var så spänd över hur det skulle gå för vår svenska Alicia Vikander och det gick ju precis hur bra som helst, så stort! Vilken grej. Leonardo Dicaprio som definitivt är en av mina favoriter kammade också äntligen hem en Oscar efter många år som nominerad. Så roligt!

Till galan stekte vi kött, gjorde potatisklyftor i ugn på sötpotatis, blandade i rödlök och sista 10 minutrarna smulade jag på getost. Stekte på sparris och så gjorde vi en grönsallad på kale som jag smulade på resterna av getosten, toppade salladen med massa citronsaft och avokadoolja. Till köttet gjorde vi vitlökssmör hemma, smör och vitlök är det som behövs, jag saknade lite persilja men det funkade ändå. Det blev riktigt gott! Middagstips verkligen.

// On sunday we were so excited to see the Oscars. We were both so happy for our swedish Alicia Vikander who wan. Congrats to Leonardo Dicaprio too who’s been nominated couple of times before, he so deserved it. For dinner we made meat, sweet potatoes/red onion/goat cheese in the owen, garlic butter, asparagus and a salad with green kale, a lot of lemon juice, avocado oil and some goat cheese on top. It was great!!

IMG_0004 IMG_0018 IMG_0005 IMG_0023 IMG_0025 IMG_0026 IMG_0027

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand