Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FIX YOU

Solen skiner in och lägenheten är helt ljus. Jag har varit på yoga, jag yogar minst 4 dagar i veckan nu, det är så skönt! Jag kör powerflow så det är styrka också och jag känner verkligen skillnad, känner också skillnad på dagar. Jag var mycket starkare och piggare igår än idag? Tror jag tog i från tårna igår för att jag inte hade varit där på en vecka då när jag var sjuk.

Jag har just varit och köpt en kaffe och ska slänga ihop lunch till oss snart. J har match ikväll men jag ska iväg på event. Jag ska på en kompis art gallery opening och sedan på middag. Jag ska även fixa lite i stan, en viss herre fyller 25 år i morgon. JA – och för er som inte visste det. Jag har ju haffat ett lammkött, jag är ju två år äldre än den här mannen. Hur det nu kan vara så? På pappret är vi det i alla fall haha. Han åker dock iväg på bortamatch i morgon så jag ska fira honom senare men tänkte fixa lite ändå. Jag ska sluta skriva och prata om det nu för att annars kommer jag säga för mycket! =)

Nu ska jag styra upp lunch. Tänkte kanske gå och göra en blow out senare idag, så skönt att få håret tvättat & fönat, det håller så länge också! Det är vardagslyx om något. Talk later! Passar på att visa lite fint från Club Monaco nedan. Är helt förälskad i den butiken nu och ska dit och göra en vår-shopping-runda någon dag.

// Sun is shining and I have just been to power flow yoga, love it so much. Need it in my life now days haha. Im gonna make some lunch for us now, J is having a game tonight but i can’t go. Im going to a friends art gallery event and then to dinner. Its gonna be a lot of fun! Need to go to the city before to fix some stuffs for Jacobs birthday even tho I’m just gonna see him before he goes to practice and then leave for away game… But still need to fix some things=) Gotta go!! Need to show u some cute pieces from Club Monaco. Love that store!

Screen Shot 2016-03-01 at 5.31.34 PM Screen Shot 2016-03-01 at 5.32.01 PM Screen Shot 2016-03-01 at 5.32.09 PM Screen Shot 2016-03-01 at 5.33.44 PM Screen Shot 2016-03-01 at 5.34.03 PM

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand