Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OUR NEIGHBORHOOD

Tänkte visa er lite bilder från området vi bor i. Det är ganska små söta hus i närheten av oss, mysiga townhouses med fina trappor och fina fasader. Det ligger en hel del mysiga små restauranger, caféer och annat. På hörnan där det står ”Wine & Deli” där köper vi alltid vin och sånt. På hörnan där det står Florist brukar jag köpa blommor, på Greene Street.

Den blåa skyskrapan ni skymtar på fjärde bilden bor vi i. Vi bor precis vid vattnet nästan, det är så skönt för att det är så lätt att ta sig till NYC då, vi har ju underbart utsikt från denna sidan. NYC är ju som en tavla! Det är grymt bra kommunikation här nere i JC, perfekt när vi har gäster också. Så nu har ni fått se lite av området, Jersey City =) Ett lite mer personligt inlägg, det bjuder jag sällan på!

// Our neighbor hood, thought it could be fun to see. I usually don’t write about any personal stuff. Im not only thinking or talking about clothes =) just choosing what I write about. Here u can see our ”Wine & Deli” where we always get wine and stuff. On Greene street you see the florist, thats where I always do flower shopping haha. Love fresh flowers! Love our neighbor hood, we live right ny the water so its so easy to go to NYC. Awesome when we have guests here.

IMG_0285IMG_0286 IMG_0288 IMG_0290 IMG_0292 IMG_0294 IMG_0296 IMG_0298

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Sanne Alexandras webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Fridsell
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che