Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GIRL POWER!

Okej jag måste prata med er. Jag måste berätta en sak! Jag söker ju en praktikant till SA-shop och behöver någon som kan hjälpa mig att skissa samt hjälpa till med sociala medier. Hur som helst, jag har fått inte SÅ galet bra ansökningar. TACK! Blev så stolt över att ni vill jobba tillsammans med mig men även sjukt inspirerad, det finns så mycket grymma tjejer där ute. Wow!

Jag kommer svara på alla era mail idag och jag håller just nu på att planera praktiken, hur den ska se ut, hur länge och hur jag ska lägga upp det. Jag ville bara tala om att jag är så imponerad och ser så sjukt mycket fram emot att ha en intern. Så kul!! Jag gör ju det mesta själv, i princip allt och nackdelen med att vara ensam i ett bolag är ju att man inte har någon att bolla med, ibland känner jag att när jag har en ”sämre” period så hade jag behövt någon som lyft mig eller tagit ansvar just då men då har jag vänt mig till pojkvän, familj, vänner och så har jag löst det ändå men ni förstår, ibland är ju delad glädje dubbel glädje så det ska bli roligt att ha någon att både kämpa och fira med!

Vill bara hylla alla er tjejer där ute, alla gör ni något så sjukt bra, det behöver inte vara jobb, just du där är säkert en grym mamma, eller en grym vän, eller en underbar dotter, alla har vi alla våra kvaliteter och dom ska hyllas idag =) Jag vill hylla er tjejer som ansökt, vilka klippor! High five! För er killar som läser, jag hyllar er en annan dag! Och just ja, viktigt. GRATTIS Alicia Vikander – vilken stjärna.

Puss.

// Ok I just need to talk to u. I am looking for an intern and I just want to tell you, I am beyond impressed by all the applications. Its insane, I’m so impressed by the girls. So so talented and I can’t wait to work with one of u. So happy that u guys wants to work with me!! I am going to answer your emails today. I am trying to figure out exactly how the intern is gonna look like, how long its gonna be and so on. Well, just wanted to say girl power!!! I want u all to feel good about yourself today, maybe you are not super happy with your job, our with your situation but Im sure you are a great mom, or friend, daughter or what ever, we all have great qualities! Xoxo

7fa8dcb948efa7757ebee65c8e69d321

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Just precis idag behövde jag läsa just det du skrev, att jag är bra. I sluttampen av juristlinjen börjar orken tryta, det i kombination med massa jobb och renovering räckte för att jag skulle bli lite tårögd när jag läste dina ord. Tack!

    X 2016-03-01 09:16:26
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!