Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STRIPES

Har köpt ännu en ny randig tröja denna är dock en tshirt från Alexander Wang. Köpte den för att använda den att inspireras av när jag designade en tshirt till i vår, den är dock inte  randig. Jag gillar ofta T Wang tishorna.

Knäppte av några snabba outiftbilder utan för Shooting rangen. Bättre än inget, ellerhur? Har ofta håret i tofs nu för tiden, trivdes inte så bra i det förut men försöker att inte tvätta det varje dag så då är det så enkelt att slänga upp det. Skönt är det också!

Outfit: Jacket IRO, Vest Club Monaco, Tee Alexander Wang, Jeans Rag & Bone, Shoes from China, Bag Balenciaga.

// Bought another shirt with stripes, this one is a t shirt tho. I got it from Alexander Wang to have as inspiration for my tshirt I designed for this spring. Took some quick outfit pics outside the Shooting Range, better than nothing right?

IMG_0346 IMG_0347 IMG_0350 IMG_0351  IMG_0359

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej sanne! Jag undrar om du fortfarande använder natural circles? Vad tycker du om det? 🙂

    Sofi 2016-02-28 15:22:07
    Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!