Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CHANGE OF PLANS

I morse körde vi en lunch på Light Horse. J är fortfarande dålig, han har mått dåligt senaste två matcherna så han spelade inte igår. Egentligen hade jag och J’s vänner planerat att fira honom lite smått idag, lördag för att han fyller 25 på tisdag men eftersom han fortfarande inte är helt kry så satsade vi på aktiviteter där man inte behövde anstränga sig så mycket, fysiskt i allafall. Efter brunchen åkte vi till Montclair för att prova Escape Room. Detta är något man gör i grupp. Det är som ett mysteriskt pyssel. Man går in i ett rum och försöker överlista ut rummets gåtor för att klara sitt uppdrag och blir då förflyttad till nästa rum (så var det i vårt fall) Till en början när vi kom i detta rummet kändes det omöjligt men efter att ha försökt hitta alla ledtrådar kunde vi till slut börja låsa upp lådor, små kistor och annat för att hitta fler ledtrådar för att klara uppdraget. Sjukt kul och klurigt, hjärngympa deluxe. Man får ändå upp lite puls, man blir exalterad och pirrig och vill bara klara det eftersom det är på tid!

Efter det åkte vi till en Shooting Range men kön var så lång så vi skippade det. Helt sjukt obehagligt såg det ut, jag är ju så klantig och hade säkert gjort fel…  Nu är vi hemma och laddar om lite. Vi tänkte snart åka till Mallet i närheten och äta middag och sedan gå på bio. Jag avbokade vår reservation på Nomo Soho ikväll, ingen ide när den vi ska fira inte är så kry. Hoppas ni har en härlig helg <3

// This morning we went to Light Horse for brunch. Since J still doesn’t feel good, hes been feeling sick last two games we skipped the plans we had for him this weekend. He is turning 25 on tuesday so we went to Escape Room just to do something but not to much for him. It was actually a lot of fun. Its actually is mystery puzzle. We did well in the first room but the second one was tough. After that we went to a Shooting range but the wait was so long so we went home instead. Now our plans is to go to the mall in a while, have dinner and then go to the movies. I cancelled our dinner reservation at Nomo Soho since J isn’t feeling very well. Don’t feel like go to the city tonight! Hope u all are enjoying your weekend.

IMG_0272 IMG_0276 IMG_0279 IMG_0282 IMG_0284 IMG_0300 IMG_0304 IMG_0305 IMG_0309 IMG_0373 IMG_0377 IMG_0378

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!