Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SHE BELIEVE SHE COULD, SO SHE DID

Nej ni, det var ingen förkylning som höll i en dag. Jag vaknade och mådde sämre i morse. Jag vaknade, gick upp och åt två knäckemackor, jobbade vid datorn och sedan somnade jag med datorn på magen i tre timmar. Det är nog något virus jag har fått! Jag städade igår så det är skönt att allt är rent och fint. Har varit och handlat lite godis, mandariner och lite annat gott och så körde jag home delivery från dinern så nu har jag ätit lite.

Jag slängde mig på soffan för en liten stund sedan och så upptäckte jag att det var Keeping up with the Kardashians och att det håller på till sent ikväll, det är flera avsnitt i rad så jag ska bara ligga här och titta på det och vila tills J’s match börjar klockan 19. Han kommer hem i natt igen <3 Ikväll kommer våra vänner från Boston hit så innan dess ska jag bädda rent i gästrummet och handla lite ifall dom är hungriga när dom kommer.

En sådan sjuk-dag ni vet.. men rätt mysig ändå. Jag har planerat mer sommar och vårkläder och fått lite underlag på hur jag sålt under tiden och det ser bra ut, riktigt bra! Peppad som satan. Jag har aldrig sått så bra som mellan mitten av December mitten av Januari så det är kul. Kommer bara bli bättre nu när jag kommer köra en storsatsning. Kommer ta in 7 plagg i Mars, 10 i April och 15 plagg i Maj sedan kommer jag bara fortsätta så, med 10 nyheter i månaden. HUR KUL? Är så stolt över min lilla business som nu bara växer. Så cool känsla att se något växa som man startat på egen hand. Puss!

// Ah, woke up sick today. I literally woke up, had breakfast and went back to bed and fell a sleep again. Been working too but im just so tired and my head hurts. I did home delivery and I also been to the market, got some candy and fruit. Im so happy about my situation right now, I cuddled up in the couch and put on the tv and they are showing Keeping up with the Kardashian until like 8 pm so im just gonna watch it and do nothing until J’s game, starts at 7. Also so happy about J getting back tonight. Our friends from Boston is coming tonight so im gonna make the bed in the guest room and get some food if they are hungry but other than that, nothing… =) AND! Super excited and happy about how good my business is going, im so proud of myself. I am watching my business grow everyday and im so happy that I was so brave and started my webshop 2013. Its an amazig feeling to see the result of all the hard work and that something I have done all by myslef is really growing big.  Xoxo

04f3495ad717fc681ec89c0f63e13709 704896d74f614e9c7f123f7152741cf3  f335508adc029503de96459cb8a050a5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!