Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

INSPO

Något som alltid funkar – jeans och en vit skjorta.  Just därför släpper jag en helt vanlig, vit bomullsskjorta nu i vår. Jag tycker att jag har designat den perfekta vita skjortan! Den är SÅ fin. Stiltips är att bära en vit skjorta över en fin spetsbh med jeans och nätta halsband. Jag skulle inte bära skjortan så uppe som nedan men ville visa spetsdetaljerna samt halsbanden på bilden.

Jag gillar ju alltid det enkla… Less is more. Här nedan kommer lite inspo från förra året. Jeansen köpte jag på Hollister 2008 när jag flyttade till St Barbara, still going strong! Jag är verkligen en jeans och tshirt tjej.

// If youre running out of inspiration, remember less is more. A white shirt and jeans with some clean jewellerys. This is some inspo from last year. So cute to wear a white shirt with a lace bra and clean jewellerys. Im actually launching a white cotton shirt in April, its so simple and cute. I will wear it everyday. The jeans on the pic is from 2008, bought them in St Barbara. Still goin strong. Im really a jeans and t shirt girl.

IMG_2116

IMG_2109

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!