Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RAINY DAYS

Idag är det ett regnigt New York och jag har inte haft överdrivet mycket energi, så pass dålig att jag tog en nap med J när han nappade inför match. Haha. Nu är jag fit for fight! J och jag brukar ta en kaffe ihop innan han drar till matchvärmning. Jag sitter nu på cafet i grannhuset, det är ett mysigt cafe och jag borde gå hit oftare och jobba, skönt att komma ut ur hemmet. Det är jätteskönt och bekvämt att jobba hemma men variation är nyckeln till det mesta =)

Jag drog på mig min jacka från Zadig & Voltaire idag. Den kommer användas flitigt i vår. Funderar på att designa något liknande! Har börjat jobba med fabrik där leveranstiden är lite snabbare så ska ligga på med lite nya plagg som kommer komma innan sommaren nu. Kul!

Nu ska jag bocka av lite mer jobb innan det bär av mot matchen ikväll. Devils – Rangers ikväll, sista gången för i år. Spännande! Ska bli svinkul att titta. Hörs sen!

// Rainy NY. Got no energy today, took a nap with J before his game haha. Needed some energy too… Now I’m fit for fight! Me and J always take a coffee before his game so now when he left Im still here, trying to get some work done. Thinking of makin an army jacket like the one that I have on the picture. I just started with a new factory that has shorter delivery so Im so happy about it, need to make some new designs for spring/summer. Exciting! 

Now I’m gonna finish work and then head over to the arena, Devils – Rangers tonight. So much fun!! Go Devils!

IMG_0230 IMG_0223  IMG_0241
IMG_0253
IMG_0244 IMG_0239 IMG_0237 IMG_0245 IMG_0246 IMG_0247

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!