Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CARBONARA SUNDAY

Pasta Carbonara söndag. Vi körde på quinoa pasta, smakade exakt likadant och en carbonarasås på 1 gul lök, två paket bacon, ett paket champinjoner, en skvätt grädde och sedan en massa parmesan på samt ett ägg vi blandade i. Det blev smarrigt! Älskar att laga mat hemma. Bjöd hem lite vänner på onsdag på  middag, J har bortamatch så tänkte att vi kunde mysa här hemma och jag fixar gärna i ordning något! =)

// Made a pasta carbonara last night. We did it with quinoa pasta, never tried it before but it tasted just like normal pasta. We did the sauce with bacon, cream, mushrooms and onion. Added egg and parmesan. Cozy sunday, love to cook at home.

IMG_0089IMG_0090

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!