Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YOGA SESSION

Nu har jag hållit på med yoga regelbundet sedan jul. Jag har ju gjort mycket yoga tidigare med men inte som nu, tre gånger i veckan. Känns så bra! Nu har jag jobbat ett par timmar framför datorn så nu ska jag springa på klass klockan 12.00. Powerflow står på schema, min favoritklass.

Efter det ska jag åka in till stan och samla på mig massa inspo till nya kollektioner. Så roligt att gå och titta, klämma, känna, drömma mig bort och plocka fram det när jag ska designa nytt. Jag ska träffa Mitra inne i stan. NYC är soligt och härligt och jag ska försöka få med mig henne på en promenad längs Hudson-floden. Mysigt! Puss på er.

Keep calm and do yoga. And also get my sweater & sweatpants (see picture) HERE.

// Now I’ve been doing yoga frequently for maybe two months. Ive been doing it a lot before but not like now, 3 times a week. Feels amazing! Im off to power flow now at 12, its my fave class. After that I’m going in to the city to get some inspo for my design and my new collections. Love to go around, feel different materials, get inspired from small little stores and unknown brands. Im going to meet up with Mitra so Im gonna ask her to take a great walk with me by the Hudson river, love that. Happy monday to all of u!

b5a31b0c5d25022bf48f5dcad221c96e_980x0_c_85_ns_v4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!