Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CLUB MONACO

Okej. Club Monaco är ett relativt nytt märke för mig. Jag var inte så bekant med det innan jag kom hit men sedan en vän presenterade det för mig tar jag alltid en vända där när jag går förbi!

Nu idag var det extra fina kläder. Våren hade flyttat in och allt var så snyggt presenterat, jag blev helt fast och ville ha i princip allt där inne. Första sektionen när man kom in var så fint stylad, dom hade satsat extra mycket på puderrosa och vitt och jag såg Mickan i Solsidan framför mig i precis varenda plagg. Ni som har sett Solsidan vet vad jag pratar om. Jag blev extra förälskad i en puderrosa klänning som jag provade. Den var jättefin men jag kom inte riktigt på något tillfälle där jag kommer bära den så jag lämnade den där, för nu i alla fall.

Tips om ni inte hört talas om Club Monaco eller om ni inte varit inne där på ett tag. Min tröja hittar du HÄR.

// I fell in love with everything at Club Monaco today. It was insane!! I love faded pink at I found the cutest dress ever there, I tried it on but left it there… for now. I don’t really know when Im gonna wear it. So, if u haven’t been there in a while – U should go! U find my sweater HERE.

IMG_0059 IMG_0061 IMG_0063 IMG_0065 IMG_0066 IMG_0069 IMG_0072 IMG_0073 IMG_0074

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Men neeej du måste ju ha den klänningen! Så otroligt fin du var i den 🙂 Snart sommar ju!!!

  Elise N 2016-02-22 15:13:20
  Svara
 • Sååå fin klänning! Vilken storlek testade du? Är väldigt lik dig i kroppen och tänkte beställa 🙂

  Evelina 2016-02-22 13:11:23
  Svara
 • Var är din vita tröja ifrån? Snygg! 🙂

  Amanda 2016-02-21 23:13:39
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Hanna Elfast
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Fridsell
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che