Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THIS BEAUTIFUL MORNING

Jag var uppe 6 i morse då jag hade ett morgonmöte med Jarno i morse, Jarno är grundaren av Nelly och personen som nu startat Na-kd.com där mina kläder nu och det är det företaget jag har i ryggen, det är sådan trygghet! Jag är så glad att han ville ha ett möte i våras och att vi signade i somras, jag kunde inte vara mer glad och tacksam över att få jobba med sådana grymma människor.

Såhär såg det ut i morse när jag vaknade och solen gick upp, det är så sagolikt vackert när solen går upp.

// I was up at 6 this morning. I had a meeting with Jarno from Nakd, thats the owner of Nakd, I’m so glad they got my back. Im so grateful for this chance, that they want to help me and that they believe in me. This is what it looked like when I woke up, its insanely beautiful when the sun goes up.

IMG_0017IMG_0019

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hello!
  Åker till new york om en vecka så guiden skulle inte sitta helt fel snart… 😉

  Rebecka 2016-02-21 10:23:40
  Svara
 • att vakna till den där utsikten alltså.. skulle ALDRIG tröttna <3

  ISA 2016-02-19 23:24:13 http://isabyl.devote.se
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!