Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BLACK ON BLACK

Tee H&M, Jeans Rag & Bone, Boots Anine Bing, Watch Omega.

Har blivit helt tokig i jeans med hög midja, jag har haft ett par men dom har varit bootcut så när jag nu köpte dessa som är skinny ner till har jag fastnat helt. Skulle vilja ha dessa i varje färg, så sköna också. T-shirten köpte jag på HM trend för ett tag sedan, gillar modellen på den. Inte så färglatt kanske men just nu är det ruggigt och kallt här men så fort våren dyker upp har jag lovat mig själv att blanda in lite mer färg. Svart är ju ändå alltid svart!

// In love with this high waisted jeans, I did not wear skinny high waisted before but since I got these I just want them in every color. The top is from HM Trend,  bought it a while a go and its also one of my faves in my closet, like the style. Right now its super cold here and Im not very exciting with the colors I wear but I have promised myself to get better when spring is here. U know, black is always back tho.

allblack3allblack2 allblack4 allblack1 allblack5 allblack6 allblack7 allblack9

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!