Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WHAT WE FOCUS ON WE ATTRACT

Vilken kul respons på inlägget om ”Vår story” igår. Läsarsiffrorna slog i taket haha, vem är inte en sucker för kärlekshistorier? Jag frågar i princip varje par jag träffar hur dom träffades haha.

Jag tänkte att eftersom ni verkade tycka det var kul. Har ni något önskemål på ämne i ett inlägg? Jag tänkte att ni kan kommentera vad ni vill att jag ägnar ett inlägg åt. Ni är ju många som mailar, smsar, kommenterar och hör av er kring hur det är att ha webshop och främst hur jag startade. Ja som sagt – ni bestämmer. Kommentera så skriver jag om det ämne flest av er önskar. Ett önske-inlägg.

Puss!

// Since so many of you read my post about how me and Jacob met. My statistics increased a lot, so fun to see haha. But how doesn’t like love stories? Im obsessed. Since that I thought that you guys could tell me what you want me to write a post about, make a comment about your ”wish-post” and I will make it happen. Xoxo

12596090_10154462635548906_1748364967_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Jag har en fråga till dig som du gärna får skriva ett inlägg om. Jag går nu på textil högskolan i Borås, och min dröm är att arbeta som inköpare i framtiden, i textil branschen! Min fråga är att jag tänkte om du ville berätta lite hur det ser ut bakom kulisserna när du designar dina egna kläder? Hur det går med att beställa tyg? Vad du kan om alla olika material? Hur är fabriken du arbetar med? Hur går det till med ALLT? Vi får höra väldigt mycket att branschen är oerhört stressig och kan vara väldigt förvirrande också, det blir mycket fel med beställningar hit och dit. Hur upplever du med allt? 🙂
  Kram!

  Matilda 2016-02-18 16:57:41
  Svara
 • Hur man får bättre självkänsla och självförtroende 🙂

  Viktoria 2016-02-17 12:06:58
  Svara
 • Din blogg ger mig sån bra energi, fortsätt som du gör!
  Men det skulle vara väldigt spännande att se mer utav er lägenhet & även mer recept 🙂
  Kram

  Gabriella 2016-02-16 23:08:46
  Svara
 • Nu har ju du haft pojkvän väldigt länge men undrar om du kan berätta om en misslyckad dejt 😉

  Patricia 2016-02-16 19:17:14
  Svara
Sanne Alexandras webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!