Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THREE COURSE DINNER

Lite middagstips. Förra veckan när jag lagade middag hemma körde jag en gammal klassiker, skagenröra i avocadohalva. Jag gör alltid skagen på räkor, 1 dl creme fraîche, 1 dl majonäs, en kruka dill, 1 hackad rödlök, citronjuice, salt & peppar.

Här är recept på fläskfilén. Det var gott! Gjorde en svampsås till det på ett paket champinjoner, 1 halv dl creme fraîche, 1 halv dl grädde, en skvätt soya, en svampbuljong, salt och peppar. Jag gjorde även potatisklyftor i ugnen, det är smidigt och gott. Avslutade med en annan klassiker, vaniljglass med varma hallon. Somnade rätt gott i soffan efter detta.

// Three course dinner. Made a swedish classic appetizers that is called ”Skagen” U take 1 cup mayo 1 cup creme fraiche, shrimps, lemon juice, salt, pepper, dill and one chopped red onion and then I put it in avocado. For main course I did a pork tenderloin dish. See it HERE (in swedish tho!) Also made a mushroom sauce with 1 half cup creme fraiche, 1 cup cream, one shrimp bouillon, salt and pepper and soy. Ended everything with vanilla iceream and warm raspberries. 

IMG_4221IMG_4224 IMG_4225 IMG_4227 IMG_4230 IMG_4231 IMG_4239

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!