Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BUSY LIVING

Så tisdag. Har sprungit till Powerflow yogan i spöregn, lagat lunch, pratat i telefon (jobbjobb) försökt fått igång mitt minneskort utan att lyckas, suck. Har så mycket bilder från Bahamas jag plåtat så ska försöka få ordning på det nu, tänkte åka till mallet och lämna in det samt köpa nytt batteri till min andra kamera som nu är tillbaka från reparation, yiho!

Hur ser dagen annars ut? Jag ska styra upp allt detta med jobb sedan ska vi iväg på Jacobs match och heja. Där efter blir det bums i säng då J ska göra ett litet ingrepp i sin armbåge i morgon bitti, jag ska följa med då han ska sövas så ska vara med som stöd men ska också köra hem honom efter. Det är ett litet ingrepp bara som tar 10 minuter så det är lugnt, förhoppningsvis spelar han på fredag kväll igen. Men först ut, match ikväll och den lirar han. Blir kul!! Det är så socialt att gå och kolla hans matcher efter jobb, prata av sig med alla fruarna, äta och heja lite. Jag gillar det!

Gotta go. Bild från igår i snökaoset. Längtar efter vår! Xo

// Tuesday. Been to power flow yoga, made lunch for us, been on the phone (so much work now) and now Im gonna go to the mall to fix my memory card, my camera doesn’t work.. or the memory card, have so many pictures from Bahamas that I need. Also gonna buy a battery for my little camera that I just got back from reparation. So other than that on this rainy tuesday? Gonna go see Jacobs game and then go right to bed after, need to take J to his surgery tomorrow morning, nothing big but since he is going to get a sleeping pill I need to be there and also take him home after. Glad I’m going to the game tonight, its social to go see the games after a lot of work in front of the computer, eat and hang out with all the wives. Fun! Xo

12735943_10154507353113906_1523890726_n

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Sanne Alexandras webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!